Menu

Grad Varaždinske Toplice i ove godine financira nabavku radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala

Odlične vijesti stižu za sve roditelje osnovnoškolaca iz Grada Varaždinskih Toplica. Naime, Grad i ove školske godine financira nabavku radnih bilježnica i dodatnog obrazovnog materijala potrebnog za nastavu, za sve učenike osnovnih i područnih škola sa svog područja.

Grad je za tu namjenu u gradskom proračunu osigurao 40 tisuća eura, a kako je naglasila gradonačelnica Dragica Ratković, ovom mjerom žele pomoći roditeljima, ali i olakšati školovanje učenicima.

– Ovo je treća godina zaredom kako provodimo tu mjeru, a s njom ćemo nastaviti i u narednim godinama. Vjerujem da je to vrijedna i dobrodošla mjera pomoći roditeljima i učenicima. Ovime im želimo pomoći i omogućiti što lakši početak nove školske godine – rekla je gradonačelnica Ratković.

Grad će ovom mjerom financirati nabavu radnih bilježnica i dodatnog materijala za 284 učenika.

– Svim našim prvašićima, učenicima, učiteljima i nastavnicima, roditeljima i svim zaposlenicima u školstvu želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu – poručila je gradonačelnica Ratković.

18.09.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content