Menu

Grad Varaždinske Toplice po prvi će puta ugostiti popularan GFUK: U topličku Kino dvoranu stiže nagrađivana predstava „I živjele su sretno…?”

Grad Varaždinske Toplice ove će godine po prvi puta ugostiti krapinski glumački festival, popularni GFUK. Naime, u topličku Kino dvoranu u utorak stiže nagrađivana predstava „I živjele su sretno…?”.

Riječ je o predstavi koja je propitkuje suvremeni brak, a pred topličkom će se publikom prikazati ovog utorka s početkom u 20.30 sati.

Da se radi o odličnoj predstavi naglasila je i direktorica Turističke zajednice grada Varaždinskih Toplica Lana Husnjak koja je pozvala sve Topličanke i Topličance, ali i stanovnike susjednih općina i gradova da kupe svoje ulaznice na vrijeme.

– Za točno četiri dana u Varaždinske Toplice stiže nam odlična, nagrađivana predstava u kojoj će toplička publika sasvim sigurno uživati zbog čega ih pozivam da na vrijeme nabave svoje ulaznice i pridruže se popularnom GFUK-u koji po prvi puta stiže u naš grad. Ovakvim i sličnim događajima nastojimo oživjeti kulturnu ponudu našeg grada – poručila je Husnjak.

Ulaznice je moguće kupiti u caffe baru Bernarda ili na recepciji Minerve, a ako ostane slobodnih mjesta, bit će ih moguće kupiti i na dan same predstave, na ulazu u Kino dvoranu.

Predstava „I živjele su sretno…?” kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled. Oslanjajući se na izvorne verzije bajki o Snjeguljici, Trnoružici, Pepeljugi i Maloj Sireni te ostalih bajki braće Grimm i Charlesa Perraulta predstava propitkuje suvremeni brak, ima li smisla i što ga sve razara ili drži.

25.04.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content