Menu

Građani više neće čekati na kiši! Grad iz svog proračuna izdvojio sredstva za postavljanje novih autobusnih nadstrešnica u Varaždinskim Toplicama i Donjoj Poljani

Ovih dana, na području Grada Varaždinskih Toplica završeni radovi na uređenju autobusnih stajališta. Tako su na Trgu Republike u Varaždinskim Toplicama i u Ulici Martina Pušteka u Donjoj Poljani postavljene i nove autobusne nadstrešnice.

Budući da su stare nadstrešnice prošle godine uništene u prometnim nesrećama na autobusnim ugibalištima, radi sigurnosti putnika su i uklonjene, a Grad je iz svog proračuna izdvojio iznos od 6.000 eura za nabavu novih koje je izradila tvrtka Kova d.o.o. iz Mraclina.

-Autobusne nadstrešnice važan su dio javnog prijevoza, a njihova namjena je svim korisnicima i
putnicima javnog prijevoza osigurati zaštitu od kiše, sunca i drugih vremenskih uvjeta te im omogućiti što veću sigurnost i udobnost dok čekaju svoj autobus – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Nove nadstrešnice namijenjene su svim korisnicima autobusnog prijevoza, uključujući učenike
osnovnih i srednjih škola, studente, radnike, starije osobe te sve građane. Na njima se nalaze i oglasne ploče na kojima će biti izvješene obavijesti o voznom redu autobusa Autobusnog prijevoza d.o.o. Varaždin, kao što je to slučaj i na ostalim stajalištima na području Grada, te druge važne i korisne informacije.

1 — 2
2 — 2
19.04.2023
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content