Menu

Gradonačelnica Ratković čestitala najuspješnijoj poduzetnici godine Bernardi Cecelji

Na Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije, održanome na Međunarodni dan žena, najpoduzetnicom 2020. godine proglašena je Bernarda Cecelja iz Varaždinskih Toplica, vlasnica i direktorica tvornice Bernarda d.o.o. za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje koja zapošljava više od 250 zaposlenika.

Na ovoj izuzetnoj nagradi kao priznanju dugogodišnjeg rada i truda najuspješnijoj poduzetnici čestitala je sugrađanka, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

– Biti proglašena najuspješnijom poduzetnicom godine velika je stvar, no nije iznenađenje što je ta titula pripala upravo gospođi Bernardi Cecelji. Svi smo mi svjedoci izuzetnog truda i energije koju gospođa Bernarda ulaže u svaki segment svojeg rada – rekla je gradonačelnica Ratković dodavši kako iznimno cijeni i ulaganja u Varaždinskim Toplicama jer će svi projekti gospođe Cecelje doprinijeti poboljšanju turističke ponude u Gradu.

– Ono što oduševljava kod gospođe Bernarde jest činjenica da ona nema stanke, već kontinuirano dolazi do novih projekata, ideja i načina kako unaprijediti svoju poslovnu ponudu. Gospođa Cecelja je svojim projektima u turizmu i ugostiteljstvu svojevrsni pokretač razvoja u našem gradu, s tim da će se otvaranjem hotela koji je trenutno u izgradnji, zaokružiti cijela priča – naglasila je gradonačelnica čestitajući najpoduzetnici godine i poželjevši joj još puno zdravlja i osobnog uspjeha.

Dobitnica nagrade istaknula je kako se rodila ideja o ulaganju u turizam Varaždinskih Toplica te što sve očekuje posjetitelje novog hotela.

– Već godinama gledam kako ovdašnji toplički turističko-zdravstveni kapaciteti propadaju. To me boli i doista dira u srce, a željela bih da se nešto napravi i u tom pravcu za moj kraj i moje planove u turizmu – rekla je Cecelja te dodala kako se dobivanjem koncesije za termalnu vodu krenulo u projekt izgradnje hotela Bernarda.

– Hotel će imati četiri zvjezdice, uskoro će primati i prve goste, a cijeli koncept ove kontinentalno-turističke priče ide uz jednu lijepu ovdašnju domaću priču – kroz restorane, domaće proizvode, ekološku gastro ponudu, wellness sadržaje. Budući da jako pazimo da sve bude prirodno u budućem hotelu Bernarda, a posebice na hranu bez kemijskih tretiranja koja se poslužuje u našim restoranima, mislim da imamo odličan zdravstveno turistički projekt s kojim uskoro izlazimo na tržište – naglasila je najuspješnija poduzetnica 2020. godine Bernarda Cecelja.

11.03.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content