Menu

Intenzivna ljetna škola za srednjoškolce – Innovation Academy

Akademija je namijenjena učenicima srednjih škola koji žele usvojiti vještine budućnosti ili se vide u poduzetništvu te su spremni na nove izazove. Cilj je na akademiji stvoriti zajednicu mladih stvaratelja promjena koji će biti lideri budućnosti. Nakon samog ljetnog programa, slijedi i post-program za alumnije Innovation Academyja u obliku mjesečnih meetupa s poduzetnicima i poslodavcima te sudjelovanja na konferencijama poput LEAP Summita.

 

Innovation Academy se sastoji od dva programa oblikovana od strane niza stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Programi traju tjedan dana u intenzivnom obliku od 09h do 17h.

Future Skills Program – počinje 21.08. i traje tjedan dana a fokusiran je na razvoj vještina koje će biti najpotrebnije za lidere u budućnosti. Program se odvija na engleskom jeziku, a sudionici će kroz cjelodnevna interaktivna predavanja i radionice učiti o temama poput inovacija i modernih tehnologija, neurolingvističkom programiranju, digitalnom marketingu, projektnom menadžmentu, razvoju kreativnosti i kritičnom razmišljanju. Program se izvodi na Visokom učilištu Algebra.

Future Entrepreneurs Program – počinje 28.08. također traje tjedan dana a predstavlja intenzivni jednotjedni akceleracijski trening za sve poduzetnike budućnosti. Program se odvija u Tehnološkom parku Zagreb, lokacija Velesajam a za vrijeme trajanja programa sudionici će raditi na usvajanju poduzetničkih vještina i razvoju vlastite poduzetničke ideje.  Teme koje se obrađuju tijekom programa uključuju: formiranje ideja i inovacija, timski rad i biranje tima, oblikovanje poslovnog plana, otkrivanje kupaca i formiranje marketinške strategije, financijski planovi u poduzetništvu, prezentacijske vještine.

 

Prijave su u tijeku, a više o programu saznajte na http://innovationacademy.huki.hr/

07.08.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content