Menu

Izbori za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske

Predsjednica Republike Hrvatske jest dana 25. ožujka 2019. donijela Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Izbori se održavaju dana 26. svibnja 2019. godine, u nedjelju, a provode na biračkim mjestima u Republici Hrvatskoj te u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske. U Europski se parlament bira 12 članova iz Republike Hrvatske, time da će 11 članova iz Republike Hrvatske svakako preuzeti dužnost odmah po sazivu Europskog parlamenta u mandatu 2019.-2014., a kada povlačenje članstva Ujedinjene Kraljevine započne proizvoditi pravne učinke, dužnost će preuzeti i 12. izabrani član iz Republike Hrvatske.

Na području Grada Varaždinskih Toplica jest, rješenjem nadležnog Županijskog izbornog povjerenstva, određeno 21. biračko mjesto. Rješenje o određivanju biračkih mjesta s popisom naselja koja su njime obuhvaćena, nalazi se na sljedećoj poveznici:

Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Varaždinskih Toplica

26.03.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content