Menu

Obavijest biračima s područja naselja Martinkovec, Svibovec, Drenovec, Gornja Poljana i Rukljevina

Biračka mjesta na području Grada Varaždinskih Toplica za izbore zastupnika u Hrvatski sabor koji će se održati 17. travnja 2024. godine, utvrdilo je Izborno povjerenstvo III. izborne jedinice na osnovi članka 61. točke 2. Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor („Narodne novine“, broj 66/15 – pročišćeni tekst, 104/15 – Odluka i Rješenje Ustavnog suda Republike Hrvatske, broj U-I-1397/2015 od 24. rujna 2015., 48/18 i 98/19).

Obavještavaju se birači da je u nekim naseljima došlo je do promjene mjesta na kojem će se održati izbori. Promjene su sljedeće:

• birači s prebivalištem u naselju Martinkovec glasovat će na biračkom mjestu broj 4 u Vrtlinovcu u Vatrogasnom domu,

• birači s prebivalištem u naselju Svibovec glasovat će na biračkom mjestu broj 10 u Osnovnoj školi, Ulica braće Radić 4, Svibovec,

• birači s prebivalištem u naselju Drenovec, glasovat će na biračkom mjestu broj 12 u Područnoj školi u Drenovcu,

• birači s prebivalištem u naselju Gornja Poljana i Rukljevina, glasovat će na biračkom mjestu broj 13 u Područnoj školi u Gornjoj Poljani.

 

Gradsko izborno povjerenstvo
Grada Varaždinskih Toplica

12.04.2024
10:30
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content