Menu

Javna tribina Čistoća

Obavještavamo Vas da je dana 01. studenog 2017. godine na snagu stupila Uredba o gospodarenju komunalnim otpadom (Narodne novine, 50/2017.) kojom se uvodi novi sustav skupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada. Kako bi se građanima predočile obveze koje donosi ovaj novi sustav, način obračuna cijene i načina na koji će se izvršavati usluga skupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada, dana 21. studenog 2018. godine s početkom u 17,00 sati, u Kino dvorani Ljubelj u Varaždinskim Toplicama (Trg slobode 6) održat će se javna tribina koju će voditi  predstavnici trgovačkog društva Čistoća d.o.o. kao davatelja javne usluge skupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada te službenici Grada.

Pozivamo sve građane, predstavnike javnih ustanova, pravnih osoba i drugih adresata da se odazovu ovom pozivu i prisustvuju zakazanoj tribini u što većem broju.

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL

GRADA VARAŽDINSKIH TOPLICA

19.11.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content