Menu

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima

Grad Varaždinske Toplice raspisao je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima koji imaju prebivalište na području Grada. Stipendije se dodjeljuju za akademsku godinu 2018./2019. i to za razdoblje od 01. listopada 2018. godine do 31. srpnja 2019. godine, u visini od 500,00 kuna. Na natječaj se mogu javiti svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište na području Grada, koji nisu primatelji stipendija iz drugih izvora, čiji roditelji, skrbnici odnosno članovi kućanstva nemaju nepodmirene obveze prema Gradu te koji nisu u prethodnim godinama, posljedično raskidu ugovora o stipendiji, izgubili pravo na stipendiranje. Sukladno Odluci o stipendijama Grada Varaždinskih Toplica („Službeni vjesnik Varaždinske županije“, broj:76/17.), stipendije su namijenjene svim redovitim studentima koji udovoljavaju prethodno navedene uvjete neovisno od uspjeha postignutog u studiranju te njihovog socio-ekonomskog statusa. Natječaj jest objavljen na ovim internetskim stranicama Grada, na oglasnoj ploči Grada te u Regionalnom tjedniku koji izlazi dana 30. listopada 2018. godine.
Rok za dostavu zahtjeva jest 16. studenog 2018. godine.
Zahtjevi se podnose na obrascu koji se može preuzeti na niže navedenoj poveznici uz dostavu svih propisanih priloga i izjava koje se također nalaze na niže navedenoj poveznici.
Natječaj i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje:

Odluka o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija
Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima u akademskoj godini 2018/2019
Obrazac – Izjava studenta da nije primatelj nijedne druge stipendije
Obrazac – Izjava studenta o korištenju osobnih podataka
Obrazac – Izjava o korištenju osobnih podataka roditelja podnositelja zahtjeva
Obrazac – Zahtjev za dodjelu stipendija

Rok za dostavu popunjenih obrazaca jest zaključno do 16. studenog 2018. godine.

Zahtjev se podnosi Gradu Varaždinskim Toplicama, pisanim putem, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Natječaj za dodjelu stipendija“, dostavom poštom preporučeno ili osobno na adresu: Grad Varaždinske Toplice, Ulica maršala Tita 4, 42223 Varaždinske Toplice, s naznakom „Javni poziv – stipendije“ ili osobno na adresu Grad Varaždinske Toplice, Ulica maršala Tita 4, 42223 Varaždinske Toplice.

Originalni Javni natječaj možete vidjeti ovdje.

29.10.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content