Menu

Upozorenje

Vlasnicima – posjednicima – korisnicima zapuštenih i neuređenih  nekretnina na području Grada Varaždinskih Toplica zbog počinjenog prekršaja iz članka 12. Odluke o komunalnom redu („Službeni vjesnik Varaždinske županije“ broj 26/09, 9/12, 1/13,68/13 i 37/15) koji je kažnjiv po stavku 1. točki 3. članka 142. navedene Odluke u iznosu od 500,00 do 2500,00 kuna.

Člankom 12. Odluke o komunalnom redu („Službeni vjesnik Varaždinske županije“ broj 26/09, 9/12,1/13,68/13,37/15) određeno je da:

  • Dvorišta, vrtove, voćnjake, vinograde, livade, neizgrađena građevinska zemljišta i druge slične površine koje su vidljive s javne površine vlasnici, odnosno korisnici moraju održavati i obrađivati sukladno njihovoj namjeni i na taj način doprinositi uređenju grada i naselja.
  • Ukrasni nasadi, voćke i druga stabla ne smiju svojim granama prelaziti na javne prometne površine, te ne smiju biti posađeni tako da otežavaju preglednost odvijanja prometa.
  • Travu i korov uz ogradu i javnu površinu vlasnici i posjednici dužni su redovito uklanjati.
  • Lišće, cvjetove, plodove i grane koje padnu na javnu prometnu površinu vlasnici su dužni odmah ukloniti, a javnu površinu očistiti.
  • Zabranjeno je spaljivanje otpada na dvorištima, vrtovima, poljoprivrednom zemljištu, neizgrađenom građevinskom zemljištu i javnim površinama.

KOMUNALNI REDAR
Marko Čavlek

Original primjerak možete preuzeti ovdje.

30.06.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content