Menu

Izvrsno 4. mjesto za topličke šahiste na Državnom prvenstvu osnovnih škola

Na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava, na prvenstvu osnovnih škola u šahu u konkurenciji dječaka, sudjelovala je i ekipa učenika topličke škole. Natjecanje je održano od 14. do 16. prosinca 2021. u Trogiru.
Ekipu topličke škole činili su: Petar Križanić (kapetan ekipe), Petar Kanešić i Mislav Matkun iz 8.b, te Luka Lončarić i Vedran Ljubić iz 7.b razreda. Učenici su članovi školskog sportskog društva „Tonimir“ osnovne škole Varaždinskih Toplica, a na Državnom su prvenstvu predstavljali Varaždinsku županiju.

U ovom iznimno zahtjevnom ekipnom šahovskom turniru toplički su učenici odigrali 9 kola u dan i pol te osvojili odlično 4. mjesto od 23 ekipe iz cijele Republike Hrvatske.

Trener ekipe Željko Matkun sudjelovao je i u radu Tehničke komisije samog natjecanja.

Učenici su svojim plasmanom, odgovornošću i uzornim ponašanjem uspješno predstavili topličku školu, šahovski klub, Grad Varaždinske Toplice i Varaždinsku županiju.

Čestitamo učenicima i njihovu treneru.

Tekst: Zlatko Čmigović

1 — 2
2 — 2
23.12.2021
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content