Menu

Izvucite šarene kostima, stavite maske i dođite na Toplički fašnjak!

– Vrijeme je da izvučete svoje šarene kostime i perike jer bliži nam se vrijeme Topličkog fašnjaka. To je vrijeme kada se maskiramo, šalimo na vlastiti i tuđi račun i dan kada kažnjavamo Fašnjaka za sve nedaće i zloće iz godine za nama. Svi ste pozvani! – poručuju iz Turističke zajednice Varaždinskih Toplica.
Veselo fašnjačko druženje u Varaždinskim Toplicama održat će se u nedjelju, 3. ožujka. Okupljanje sudionika je od 13.30 sati kod Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića, dok će se od 14 sati šarena povorka zaputiti ulicama grada.
Fašnjačke špelancije predvodit će Baka Slavica (aka Dario Camić), a po dolasku povorke na prostor Trga Republike Hrvatske slijedi predstavljanje svih skupina, suđenje Fašnjaku te proglašenje dobitnika nagrada.
Naravno da to nije sve. Organizatori su se potrudili i za bogati popratni program pa će svi oni koji dođu na Toplički fašnjak moći uživati i u živoj glazbi, plesu, kuhanom vinu, toplome čaju, finom gulašu i slasnim krafnama.
Na druženju pod maskama u Varaždinskim Toplicama zabave sigurno neće nedostajati!

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
25.02.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content