Menu

Javni poziv za iskaz interesa

Agencija za razvoj Varaždinske županije (AZRA d.o.o.) predstavlja JAVNI POZIV za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje troškova izrade glavnog projekta i prijavne dokumentacije za ugradnju FOTO-NAPONSKIH SUSTAVA ZA PROIZVODNJU ELEKTRIČNE ENERGIJE koji je objavila Varaždinska županija 22. kolovoza 2019.
Natječajem se vlasnicima obiteljskih kuća nudi mogućnost sufinanciranja izrade glavnog projekta i prijavne dokumentacije za ugradnju sunčanih elektrana s namjerom da se osigura mogućnost što većem broju svojih građana izradu kvalitetne tehničke i prijavne dokumentacije na najavljeni natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji će biti objavljen kasnije ove godine.
Maksimalan ukupan iznos bespovratnih sredstava koje je moguće ostvariti po Javnom pozivu je 50% troška izrade glavnog projekta za ugradnju sunčane elektrane i prijavne dokumentacije na predstojeći natječaj FZOEU, a maksimalno do 5.000,00 kn po korisniku sredstava.

Pravo na dodjelu bespovratnih sredstava ostvaruju korisnici sredstava koji pravilno popune obrazac putem mrežnih stranica Varaždinske županije https://bit.ly/31VFyoe te koji do 10.09.2019. godine dostave na adresu Varaždinske županije ponudu za izradu glavnog projekta za ugradnju sunčane elektrane na obiteljsku kuću i ponudu za izradu prijave na predstojeći natječaj FZOEU za uvođenje foto-naponskih sustava na obiteljske kuće (u kojem slučaju obje ponude trebaju biti dostavljene zajedno) ili objedinjenu ponudu za obje aktivnosti (izrada glavnog projekta i izrada prijavne dokumentacije).

Tekst Javnog poziva (dostupan je i na sljedećem linku: http://www.varazdinska-zupanija.hr/javni-pozivi-i-natje%C4%8Daji/).

Za dodatne informacije zainteresirani korisnici mogu se obratiti na mail adresu info@azra.hr ili brojeve telefona 042/ 422 200 ili 091 2390 65.

28.08.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content