Menu

Koncert Ivane Galić i klape Poj u sklopu projekta KUT – Kultura u Toplicama

U srijedu, 15. svibnja 2024. godine u 19 sati u Kongresnoj dvorani hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama bit će održan koncert Glazba koja govori, stihovi koji pjevaju, na kojem će nastupiti vokalistica Ivana Galić uz gitarsku pratnju Darka Horvata te Klapa Poj iz Samobora. Ulaz na navedeni koncert je slobodan za sve zainteresirane slušatelje.

Navedeni koncert već je četvrti u nizu od pet kulturno-umjetničkih događanja projekta KUT – Kultura u toplicama. Ovaj projekt od kraja veljače do početka lipnja ove godine u prostoru Kongresne dvorane hotela Minerva povremeno donosi glazbene večeri korisnicima Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, ali i svim građanima Varaždinskih Toplica, a i šire.

U početnoj najavi projekta KUT ovo četvrto događanje bilo je osmišljeno kao pjesnička večer. Tijekom realizacije projekta ta ideja prerasla je u koncert koji donosi stihove uglazbljene u narodnoj i umjetničkoj glazbi, pa će posjetitelji moći uživati u južnoameričkim, engleskim i škotskim pjesama i hrvatskim šansonama te narodnoj i skladanoj dalmatinskoj klapskoj pjesmi, a na navedenom koncertu bit će i glazbeni gost iznenađenja.

Organizator cjelokupnog projekta KUT je MVA Špansko iz Zagreba,  a u projektu mu se kao suorganizator pridružilo Kulturno-umjetničko društvo Toplice iz Varaždinskih Toplica. Korištenje prostora za održavanje programa omogućio je hotel Minerva Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, Grad Varaždinske Toplice financijski i medijski prati događanja, a i dvije tvrtke svojim donacijama prate cjelokupni program: Salvus d.o.o. iz Donje Stubice te Metalna galanterija i tiskanje Nofta iz Varaždinskih Toplica.

06.05.2024
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content