Menu

KUD „Toplice“ nastupio u Pečuhu na obilježavanju Dana državnosti

Članovi Kulturno umjetničkog društva „Toplice“ iz Varaždinskih Toplica gostovali su u četvrtak, 20. lipnja, u Pečuhu na proslavi Dana državnosti Republike Hrvatske, u organizaciji generalnog konzula RH u Mađarskoj Drage Horvata.

Svečanost je održana u dvorani tamošnje Županijske skupštine, a između ostalih nazočili su joj veleposlanik Republike Hrvatske u Mađarskoj Mladen Andrlić,  počasni konzul RH u Nagykanizsi Atila Stjepan Kos, počasni konzuli Austrije i Finske, najviši predstavnici političkog života županije Baranja, Šomođi, grada Pečuha i ostalih mjesta iz Mađarske.

Među brojnim predstavnicima iz Hrvatske, na obilježavanju Dana državnosti u Pečuhu bila je i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Članovi topličkog KUD-a izveli su dvije koreografije, niz vokalnih kao i instrumentalnih interpretacija pjesama iz Hrvatske.

1 — 7
2 — 7
3 — 7
4 — 7
5 — 7
6 — 7
7 — 7
26.06.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content