Menu

KUD „TOPLICE“ ZAPOČEO S DRUGIM CIKLUSOM RADIONICA KULTURA ŽIVLJENJA U VARAŽDINSKIM TOPLICAMA

U sklopu ESF projekta „Tradicija kao alat za razvoj vještina i socijalno uključivanje“ jučer je u Varaždinskim Toplicama započeo drugi ciklus radionica Kultura življenja u Varaždinskim Toplicama. Glavna tema radionica je tradicijska kuća – Fantekova hiža iz Varaždinskih Toplica. U radionice se uključilo troje polaznika. Njih će Voditeljica Spomenka Vlahović upoznati s poviješću izgradnje Fantekove hiže i njezinim posebnostima. Također, kroz radionice će upoznati kulturnu baštinu te spoj tradicijske kulture i moderne arhitekture. Za polaznike su pripremljene likovne radionice te online izložba etnografske baštine Varaždinskih Toplica. Radionice će se održavati do 11. veljače 2022.

Projekt „Tradicija kao alat za razvoj vještina i socijalno uključivanje“ provode Kulturno umjetničko društvo „Toplice“, Hrvatsko društvo inženjera geotehnike i Grad Varaždinske Toplice. Ukupna mu je vrijednost 468.249,71 kune, od čega 85 % sufinancira Europski socijalni fond, a 15 % državni proračun Republike Hrvatske.

Više informacija o projektu, temama radionice i mogućnostima sudjelovanja može se pronaći na internetskoj stranici https://projekt.kud-toplice.hr/.

08.02.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content