Menu

“Lijepom našom” u varaždinskoj Areni

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni na Dravi u srijedu, 3. travnja 2019. godine od 19 sati bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“.
Varaždinska emisija gledateljima će, prije svega, dočarati tradicijske, urbane i kulturne vrijednosti grada Varaždina i okolice. Uz folklorna društva i soliste iz Varaždina i njegove okolice (Centar tradicijske kulture, Varaždinski folklorni ansambl) voditelj i urednik emisije Branko Uvodić najavljuje nastup popularnih estradnih zvijezda Borisa Novkovića, Vanne, Indire, Damira Škore, Vladimira Kočiša Zeca i drugih najpopularnijih izvođača.
Hrvatska televizija po drugi put nakon sedam godina dolazi u Varaždin snimati popularni glazbeni spektakl. Uz Grad Varaždin, u organizaciji snimanja u varaždinskoj Areni sudjelovati će Koncertni ured Varaždin i Turistička zajednica Grada Varaždina. Snimanje emisije Lijepom našom u svim sredinama uvijek pobuđuje velik interes publike pa se u varaždinskoj dvorani uz Dravu očekuje više od 3 tisuće posjetitelja. U ovom će spektaklu sudjelovati i Kulturno-umjetničko društvo Varaždinske Toplice, a emisija će prikazivati i prizore iz našeg grada.
Budući da se radi o važnom postignuću za toplički KUD, ovime Vas pozivamo da posjetite snimanje emisije.
Ulaznice će se prodavati po popularnoj cijeni od 30 kuna u Suvenirnici na Trgu kralja Tomislava, te blagajnama Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin i Gradske sportske dvorane Varaždin – Arene na Dravi.

29.03.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content