Menu

Linda Novačić i dalje ravnateljica dječjeg vrtića “Tratinčica” u Varaždinskim Toplicama

Linda Novačić, magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja iz Varaždinskih Toplica, i dalje će biti na mjestu ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica Varaždinske Toplice. Novačić je dobila podršku vijećnika na sjednici Gradskog vijeća Varaždinskih Toplica održanoj u petak. Mandatno razdoblje je na četiri godine.

Vijećnici su podržali njezin plan, ali i namjeru doprinosa daljnjoj formalnoj i neformalnoj naobrazbi u području predškolskog i ranog odgoja i obrazovanja, kao i stručnoj nadogradnji u pravcima menadžmenta javnim ustanovama i vještinama senzorne integracije.

– Iz zamolbe kandidatkinje vidljivo je njeno respektabilno stručno znanje i iskustvo, kao i jasni plan budućeg razvoja vrtića u atraktivnu, modernu ustanovu predškolskog odgoja. Kandidatkinja je istu funkciju obnašala i u ranijim mandatima, postižući vrijedne rezultate u razvoju ustanove, uvođenju novih metoda i projekata te unapređenju odgojnog standarda na zadovoljstvo korisnika, suradnika i djelatnika. Izvjesno je kako u prilog prijave i izbora govori upravo njeno višegodišnje iskustvo u uspješnom obnašanju funkcije – izjavila je gradonačelnica Dragica Ratković.

Treba istaknuti da je Novačić dobila potporu svih prisutnih vijećnika na sjednici.

Dodajmo i da su vijećnici donijeli izmjene i dopune Statuta Grada Varaždinske Toplica radi usklađivanja sa zakonskim izmjenama. Donijeta je i odluka o raspoređivanju financijskih sredstava za redovito financiranje političkih stranaka i članova predstavničkog tijela izabranih s liste grupe birača.

1 — 9
2 — 9
3 — 9
4 — 9
5 — 9
6 — 9
7 — 9
8 — 9
9 — 9
14.03.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content