Menu

Moto susret u spomen na preminulog kolegu Daria Ranteša

Moto klub Aqua Bikers u subotu je organizirao tradicionalni 17. moto susret Varaždinske Toplice, ali u tužnijoj atmosferi no proteklih godina.

Nažalost, jedan od osnivača topličkog Moto kluba Dario Ranteš tragično je poginuo u prometnoj nesreći nekoliko dana prije samog susreta. Kako bi mu odali počast, bajkeri su odlučili, uz prisustvo obitelji, subotnje druženje posvetiti upravo njemu.

Nakon početne minute šutnje, petstotinjak motorista uputilo se na mjesto stradanja, gdje su u prisustvu obitelji turiranjem odali počast preminulom kolegi i prijatelju.

Program moto susreta nastavio se defileom i moto igrama, dok je u večernjim satima na redu bio glazbeni dio, a nastupili su Collective Rage, Cota G4 i Wanted5 Ludbreg.

– Članovima našeg kluba zasigurno nije bilo do fešte i veselja, no odlučili smo održati ovaj susret i posvetiti ga našem prijatelju – poručio je predsjednik Moto kluba Aqua Bikers Tomislav Valent.

1 — 8
2 — 8
3 — 8
4 — 8
5 — 8
6 — 8
7 — 8
8 — 8
06.07.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content