Menu

Na području Grada Varaždinskih Toplica obnovljeno pet dječjih igrališta – gradonačelnica Ratković: Osluškujemo potrebe građana!

Grad Varaždinske Toplice brine o svojim najmlađim stanovnicima i posebnu pažnju posvećuje bavljenju sportom, rekreaciji i zdravom načinu života što je još jednom dokazao obnovom pet dječjih igrališta na području četiri mjesna odbora. S obzirom da je njihova obnova bila itekako potrebna, Grad ih je u suradnji s mjesnim odborima kvalitetno rekonstruirao kako bi građani, a posebno djeca mogli kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.

Kako naglašava gradonačelnica Dragica Ratković, upravo je ulaganje u adekvatnu infrastrukturu za kvalitetno provođenje slobodnog vremena njihovih najmlađih stanovnika jedan od glavnih prioriteta ove gradske uprave.

-Grad Varaždinske Toplice zaista je jedan od rijetkih gradova koji njeguje dobru suradnju sa svim predstavnicima mjesnih odbora i osluškuje potrebe građana. Kada je riječ o važnim pitanjima za naše stanovnike, zajednički radimo kako bismo realizirali projekte i investicije potrebne za daljnji razvoj Grada i zadovoljstvo naših građana. To je ono što je nužno za dobrobit i podizanje kvalitete života svih stanovnika – rekla je gradonačelnica Ratković.

Tako je Grad, nakon što su predstavnici mjesnog odbora prijavili potrebu za obnovom pet dječjih igrališta, nedavno uložio 14.500 kuna za nužne popravke i njihovu rekonstrukciju. Riječ je o dječjim igralištima na području četiri mjesna odbora – dva na području Mjesnog odbora Varaždinskih Toplica, odnosno na Trgu Antuna Mihanovića i u Vrbicama, te tri u mjesnim odborima Jalševec, Leskovec i Čurilovec.

-Drago mi je što će naši najmlađi stanovnici u četiri mjesna odbora odsad imati kvalitetnu infrastrukturu za druženje i provođenje slobodnog vremena u igri na svježem zraku. Ovo je samo nastavak naše politike ulaganja u dječja igrališta i sportske sadržaje na području Grada, a sukladno našim proračunskim mogućnostima, i dalje ćemo nastojati svim našim građanima, a posebno najmlađima osigurati uvjete za bavljenje sportom, rekreaciju i zdravi život čemu posvećujemo puno pažnje – zaključila je Ratković.

S obzirom da je na području Grada nedavno uređeno dječje igralište kod Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića i otvoren fitness park, obnovom novih pet igrališta u četiri mjesna odbora, djeci i odraslima osigurani su dodatni sadržaji za aktivno i zdravo provođenje njihovog slobodnog vremena u rekreaciji i druženju.

1 — 2
2 — 2
14.10.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content