Menu

Nagradni natječaj “Hrvatska kakvu želimo”

Osmaši Andro Đuras – Bobnjarić i Jan Lalić sa svojom su mentoricom, učiteljicom hrvatskoga jezika Sanjom Habek sudjelovali na svečanoj dodjeli nagrada u okviru Nagradnog natječaja za dječje literarne i likovne radove na temu „Hrvatska kakvu želimo“.

Na Nagradnom natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Andro (8.b) je sa svojim literarnim radom osvojio prvo mjesto u Varaždinskoj županiji, a Jan (8.b) drugo mjesto.

Za sve je finaliste u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godine u  Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici organizirana svečana dodjela nagrada i proglašenje nacionalnih pobjednika te zabavni program. Regionalni koordinator za organizaciju, provedbu natječaja te osiguravanje i podjelu nagrada u Varaždinskoj županiji bila je Agencija za razvoj Varaždinske županije (AZRA).

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
28.03.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content