Menu

Nikad više ekipa na 21. memorijalu „Kruno Modrić” u Leskovcu Topličkom

Ovoga se vikenda u Leskovcu održao 21. po redu Memorijal „Kruno Modrić”. Uvijek popularno vatrogasno natjecanje ovoga je puta nadmašilo samo sebe.

Memorijal, koji organizira DVD Leskovec, ujedno je bio i dio Kupa Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za podmladak i mladež.

Kako su istaknuli zapovjednik DVD Leskovec Dejan Denzić te predsjednik DVD-a Ivica Bartolec, nakon 2019. godine, ovogodišnji memorijal je rekordan.

– Imali smo oko 95 ekipa što je ukupno 1000 natjecatelja s voditeljima. Podmladak i mladež idu pod Kup vatrogasne zajednice Varaždinske županije, a mi smo domaćin 4. kola. Kup funkcionira na način da ima 6 kola, ekipa mora sudjelovati na 4 kola kako bi ušla u Kup. Zbrajaju im se bodovi i na temelju tih četiri najbolja rezultata se određuje ukupni poredak ekipa na Županijskom kupu – rekao je zapovjednik DVD-a Dejan Denzić.

Vatrogasno natjecanje se održalo u 6 kategorija, podmladak muški i ženski (od 6-12 godina), mladež muški i ženski (12-16 godina) te kategorije žene i muški bez obzira na dob. Najviše ekipa bilo je u kategoriji podmladak u kojoj se natjecalo impresivnih 48 ekipa, dok se u kategoriji mladeži natjecalo njih 35.

– Mislim da je naš ovogodišnji memorijal, ako gledamo nakon korone, najmasovniji u Republici Hrvatskoj – rekao je zapovjednik Denzić.

Kako je istaknuo predsjednik DVD-a, Ivica Bartolec, prije korone, najjača godina bila im je 2019. kada se na memorijalu natjecalo 78 ekipa.
– Prošle godine smo imali 62 ekipe, a ove godine imamo zbilja veliki broj ekipa, skoro 100. Odličan je odaziv ove godine, a tome je doprinio i naš DVD Leskovec zajedno sa svim svojim članovima koji nastupaju po natjecanjima diljem Republike Hrvatske – rekao je predsjednik Bartolec.

1 — 11
2 — 11
3 — 11
4 — 11
5 — 11
6 — 11
7 — 11
8 — 11
9 — 11
10 — 11
11 — 11
17.07.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content