Menu

Nogometaši topličke Mladosti blagdanskim druženjem počastili navijače i sponzore

Iza nogometaša Mladosti iz Varaždinskih Toplica iznimno je uspješna jesenska polusezona. Osim što je seniorska momčad nakon godina lošijih rezultata ponovno pri samom vrhu prvenstvene tablice, a u školi nogometa sve je veći broj djece i mladih, klub je na tribine vratio i veliki broj navijača.

– S pravom možemo reći da se nogomet na velika vrata vratio u Varaždinske Toplice. Mnogi ljudi koji su prije bili vezani za klub ponovno su nam se pridružili, a imamo i veliki broj navijača. I prema podacima Županijskog nogometnog saveza, Mladost je klub s najvećom posjećenošću domaćih utakmica u prvenstvu – ističe Dubravko Vuk, predsjednik NK Mladosti.

Stoga ne čudi da je i prigodno blagdansko druženje okupilo veliki broj navijača, simpatizera, sponzora… Svatko od njih na svoj je način doprinio nogometnoj renesansi u Varaždinskim Toplicama.

– Mnogo toga smo odradili ove godine tako da smo zavrijedili da se na kraju uspješne kalendarske godine i malo družimo. Zajedničko okupljanje bila je prilika da se na jednom mjestu istakne sve što smo učinili, ali i otkrijemo dio planova za budućnost – dodaje predsjednik Vuk.

Mladost je pokrenula tri velika projekta koja uključuju uređenja svlačionica, igrališta i tribina, a mnogo napora uloženo je i u rad škole nogometa.

– Imamo najviše djece u našem Nogometnom centru, a tijekom zimskih mjeseci treninge smo preselili u dvoranu topličke Osnovne škole. Koliko kvalitetno radimo pokazuje podatak da mi već dvije godine radimo s djecom u dječjim vrtićima, iako je takav naputak od varaždinskog Saveza došao tijekom ove godine – ističe Vuk, te otkriva dio planova vezanih za seniorsku momčad.

– Vratili smo mnoge naše igrače koji su nastupali u drugim dresovima, a neke ćemo vratiti i ovog proljeća. Sve to radimo da bismo napali vrh tablice i ostvarili promociju u viši rang natjecanja. Ne smijemo više dozvoliti da odgojimo generacije i generacije mladih nogometaša koje ćemo potom zbog loših rezultata i nesređene situacije u klubu prepustiti drugim sredinama. Toplice imaju kapacitet, znanje i volje biti nositelj kvalitete u ovom dijelu Varaždinske županije.

U svom radu Mladost uživa veliku podršku Grada Varaždinskih Toplica.

– Riječ je o vrlo uspješnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo. Lijepu suradnju ostvarili smo i s gradskom Turističkom zajednicom s kojom planiramo nekoliko projekata već ovog proljeća – zaključio je predsjednik Dubravko Vuk.

1 — 18
2 — 18
3 — 18
4 — 18
5 — 18
6 — 18
7 — 18
8 — 18
9 — 18
10 — 18
11 — 18
12 — 18
13 — 18
14 — 18
15 — 18
16 — 18
17 — 18
18 — 18
27.12.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content