Menu

Nogometni klub Polet iz Tuhovca

U godini proslave 50. rođendana na svojem će travnjaku ugostiti igrače zagrebačkog Dinama

Nogometni klub Polet iz Tuhovca održao je redovnu godišnju Skupštinu, koja je bila prilika da se istaknu dosad odrađene stvari, ali i najave planovi u bližoj budućnosti. Na Skupštini su kao gosti sudjelovali Dragica Ratković, gradonačelnica Varaždinskih Toplica, njezin zamjenik dr. Ivica Čičak te Dragutin Šarec, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Varaždinske Toplice. Grad u velikoj mjeri pomaže rad svih sportskih klubova na svojem području.

Kako ove godine NK Polet slavi 50 godina uspješnog djelovanja, mnogi klupski planovi sumjereni su upravo prema obilježavanju okrugle obljetnice.

– Središnji program proslave planiramo organizirati po završetku natjecateljske sezone. Imamo mnogo planova, a želja nam je ugostiti i igrače zagrebačkog Dinama, s kojima bismo u Tuhovcu odigrali prijateljsku utakmicu. Kontakti su ostvareni, trebamo samo dogovoriti točan datum utakmice pa ćemo onda otkriti i preostali dio slavljeničkog programa. Jedno je sigurno, bit će mnogo pjesme, plesa i dobre zabave. Zaslužili smo to nakon 50 godina predanog rada – otkrio je predsjednik kluba Marko Sopić.

Na natjecateljskom planu u klubu ne skrivaju visoke ambicije. Pionirski uzrast igrača do 14 godina polusezonu je okončao na vodećem mjestu Nogometnog središta Ludbreg. Želja je u istom ritmu nastaviti i na proljeće kako bi u klupske vitrine stigao pehar namijenjen prvaku.

– Trudimo se omogućiti najmlađim uzrastima čim bolje uvjete za rad, kako bi se mogli brže i lakše razvijati, a samim time i ostvarivati zavidne rezultate. Ponoviti jesenske rezultate neće biti nimalo lagano, tim više jer ćemo morati nadomjestiti i odlazak naše igračice i najboljeg strijelca Paule Škrlec. Paula je u konkurenciji dječaka bila najbolji strijelac te je tako skrenula pozornost na sebe te će od proljeća nastupati za Ženski nogometni klub Dinamo Zagreb. No, vjerujem kako imamo dovoljno znanja, snage i htijenja da osvojimo naslov prvaka – dodao je predsjednik Sopić.

Juniorska momčad natječe se u Prvoj Županijskoj nogometnoj ligi Varaždin, a nekoliko njezinih igrača već su sada važne karike među seniorskom sastavu.

Seniorska momčad naučila je navijače na odlične rezultate, s obzirom da je dvije godine zaredom izborila plasman u viši rang natjecanja.

– Nošeni tim optimizmom i vjerom u naše igrače vjerujemo da ćemo na kraju sezone ponovno ostvariti odličan rezultat te nam je iz tog razloga želja da osiguramo potrebnu opremu i što bolje uvjete za  treniranje, kako bi se momčad što kvalitetnije pripremila za predstojeću polusezonu. Vjerujem da igrači prepoznaju trud cijele Uprave u nastojanjima da se osiguraju što kvalitetniji uvjeti rada koji će omogućiti klubu da nastavi ići prema naprijed – zaključio je predsjednik Poleta, Marko Sopić.

Za 2018. godinu u klubu su postavili i ambiciozni program održavanja klupske infrastrukture. Tako je želja nabavka sportske opreme za sve uzraste, uređenje travnjak, izgradnja pomoćnog igrališta, uređenje parkirališta i unutrašnjih prostorija klupskog objekta, obnova pročelja te postavljanje nove ograde oko igrališta.

Osim organizacije programa proslave 50. obljetnice kluba, iz Poleta najavljuju kako će i ove godine biti domaćini tradicionalnog malonogometnog turnira te seoskih igara.

1 — 7
2 — 7
3 — 7
4 — 7
5 — 7
6 — 7
7 — 7
13.02.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content