Menu

Projekt Promo

Grad Varaždinske Toplice jest, kao partner, uključen u projekt “PRavilnim primjerOM učimo zaštititi okOliš – PROMO”. Riječ je o projektu Izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Grada Varaždina kao nositelja projekata te jedinica lokalne samouprave – Grada Varaždinskih Toplica, Grada Vodica te Općina Mali Bukovec, Sveti Đurđ, Vidovec i Veliki Bukovec. Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u financijskom razdoblju 2014.-2020. „KK.06.3.1.07.0055“, provedba ovog projekta sufinancira se iz sredstava Europske unije, i to Kohezijskog fonda u ukupnom iznosu od 1.020.000,00 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.200.000,00 kuna.

U okviru brojnih izobrazno – informativnih aktivnosti koje se provode u ovom projektu, Grad Varaždinske Toplice je preuzeo pripremljene i obrađene tiskovne materijale – letke za domaće i strane turiste i plakate. Tiskani materijali distribuirani su po cijelom području Grada Varaždinskih Toplica (nalaze se na oglasnim pločama, u javnim ustanovama, ugostiteljskim objektima i slično). Leci za domaće stanovništvo, građanima će biti podijeljeni i uz račune davatelja javne usluge skupljanja miješanog komunalnog otpada. Na ovim tiskanicama nalaze se informacije kojima se općenito pojašnjava sustav gospodarenja otpadom, opasnosti od neodgovornog odbacivanja otpada u okoliš, ali se pružaju i osnovni, praktični savjeti građanima o ispravnom sortiranju i odvojenom skupljanju otpada.

NEMA VIŠE KANTICE ZA SVE!

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ KOHEZIJSKOG FONDA

Naziv projekta: “PRavilnim primjerOM učimo zaštititi okOliš – PROMO”

Naziv korisnika: Grad Varaždin, Općina Mali Bukovec, Općina Sveti Đurđ, Općina Vidovec, Općina Veliki Bukovec, Grad Varaždinske Toplice i Grad Vodice

Ukupna vrijednost projekta: 1.200.000,00 kuna

EU sufinanciranje projekta: 1.020,000,00 kuna

Razdoblje provedbe projekta: od 9. srpnja 2018. do 9. ožujka 2020. godine

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Varaždina

Kontakt za više informacija o projektu: Grad Varaždin – Trg kralja Tomislava 1, 42000 Varaždin, Telefon: 042 658 022

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr.

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
11.02.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content