Menu

Projekt Promo

PROJEKT PROMO

Grad Varaždinske Toplice jest, kao partner, uključen u projekt “PRavilnim primjerOM učimo zaštititi okOliš – PROMO”. Riječ je o projektu Izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Grada Varaždina kao nositelja projekata te jedinica lokalne samouprave – Grada Varaždinskih Toplica, Grada Vodica te Općina Mali Bukovec, Sveti Đurđ, Vidovec i Veliki Bukovec. Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u financijskom razdoblju 2014.-2020. „KK.06.3.1.07.0055“, provedba ovog projekta sufinancira se iz sredstava Europske unije, i to Kohezijskog fonda u ukupnom iznosu od 1.020.000,00 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.200.000,00 kuna.

Posebna pozornost u ovom projektu posvećuje se ranoj edukaciji i izobrazbi djece. Stoga, pripremljene su bojanke za vrtićku djecu i djecu nižih razreda osnovnih škola, održat će se radionice i natjecanja, a djeci će se podijeliti i kišobrani. Cilj ovih aktivnosti jest na primjeren i djeci zanimljiv način prikazati prednosti odgovornog postupanja s otpadom, opasnosti od odbacivanja otpada u okoliš, sustav gospodarenja i odvojenog skupljanja otpada te približiti im načelo da svatko od nas, kao proizvođač otpada, odgovara za njega.

NEMA VIŠE KANTICE ZA SVE!

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ KOHEZIJSKOG FONDA

Naziv projekta: “PRavilnim primjerOM učimo zaštititi okOliš – PROMO”

Naziv korisnika: Grad Varaždin, Općina Mali Bukovec, Općina Sveti Đurđ, Općina Vidovec, Općina Veliki Bukovec, Grad Varaždinske Toplice i Grad Vodice

Ukupna vrijednost projekta: 1.200.000,00 kuna

EU sufinanciranje projekta: 1.020,000,00 kuna

Razdoblje provedbe projekta: od 9. srpnja 2018. do 9. ožujka 2020. godine

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Varaždina

Kontakt za više informacija o projektu: Grad Varaždin – Trg kralja Tomislava 1, 42000 Varaždin, Telefon: 042 658 022

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr.

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
11.02.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content