Menu

Obavijest biračima s područja naselja Martinkovec, Svibovec, Drenovec, Gornja Poljana i Rukljevina

Biračka mjesta na području Grada Varaždinskih Toplica za izbore zastupnika u Hrvatski sabor koji će se održati 17. travnja 2024. godine, utvrdilo je Izborno povjerenstvo III. izborne jedinice na osnovi članka 61. točke 2. Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor („Narodne novine“, broj 66/15 – pročišćeni tekst, 104/15 – Odluka i Rješenje Ustavnog suda Republike Hrvatske, broj U-I-1397/2015 od 24. rujna 2015., 48/18 i 98/19).

Obavještavaju se birači da je u nekim naseljima došlo je do promjene mjesta na kojem će se održati izbori. Promjene su sljedeće:

• birači s prebivalištem u naselju Martinkovec glasovat će na biračkom mjestu broj 4 u Vrtlinovcu u Vatrogasnom domu,

• birači s prebivalištem u naselju Svibovec glasovat će na biračkom mjestu broj 10 u Osnovnoj školi, Ulica braće Radić 4, Svibovec,

• birači s prebivalištem u naselju Drenovec, glasovat će na biračkom mjestu broj 12 u Područnoj školi u Drenovcu,

• birači s prebivalištem u naselju Gornja Poljana i Rukljevina, glasovat će na biračkom mjestu broj 13 u Područnoj školi u Gornjoj Poljani.

 

Gradsko izborno povjerenstvo
Grada Varaždinskih Toplica

12.04.2024
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content