Menu

Obavijest E-PROPUSNICE

Molimo građane da se u vezi izdavanja propusnica Stožera civilne zaštite Grada Varaždinske Toplice obraćaju isključivo na sljedeće kontakte:

 

Od ponedjeljka, 06. travnja 2020. izdaju se propusnice u digitalnom obliku, putem sustava e-propusnice dostupnog na adresi https://epropusnice.gov.hr. Sustavu e-propusnice može se pristupiti korištenjem usluga e-građanin i NIAS, odnosno drugih vjerodajnica (npr. token uređaja i aplikacija poslovnih banaka, FINA certifikata, elektroničke osobne iskaznice i sl.).

U slučaju da pojedine osobe nemaju pristup uslugama kojima se može pristupiti sustavu  e-propusnice, zahtjev za izdavanje propusnice podnose na gornju adresu elektroničke pošte (propusnice@varazdinske-toplice.hr), odnosno na broj mob: 099/775-1552.

Radi obrade zahtjeva i izdavanja e-propusnica, građani podnose zahtjev za izdavanje propusnice najkasnije do 14,00 sati dana koji prethodi danu kada namjeravaju putovati izvan mjesta prebivališta.

BUDIMO ODGOVORNI, OSTANIMO DOMA!!

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA VARAŽDINSKIH TOPLICA

06.04.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content