Menu

Obavijest o obvezi prijave podataka za komunalnu naknadu

Grad Varaždinske Toplice objavio je Obavijest svim vlasnicima stambenog, garažnog i poslovnog prostora, građevnog zemljišta koje služi u svrhu obavljanja poslovnih djelatnosti i neizgrađenog građevnog zemljišta na području Grada Varaždinskih Toplica koji do sada nisu evidentirani u registru obveznika, da dostave podatke o navedenim prostorima radi obračuna i donošenja rješenja o komunalnoj naknadi. Ujedno se pozivaju  obveznici da prijave sve promjene podataka vezanih uz obračun komunalne naknade (promjena obveznika, povećanje ili smanjenje korisne površine prostora i slično) do kojih je došlo u proteklom razdoblju. Kako bi se evidencija nekretnina uskladila sa stvarnim stanjem, mole se vlasnici da prijave zgrade u ruševnom stanju te one koje zbog starosti i derutnosti nisu podobne za korištenje obzirom da navedene građevine ne podliježu obvezi plaćanja komunalne naknade.
Tražene podatke potrebno je dostaviti najkasnije do 30. studenog 2016. godine na adresu: Grad Varaždinske Toplice, Ulica maršala Tita 4, 42223 Varaždinske Toplice ili na e-mail adresu: info@varazdinske-toplice.hr. Obrasci prijave podataka za obračun komunalne naknade mogu se preuzeti osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada radnim danom od 8,00 do 14,00 sati.

Obavijest o obvezi prijave podataka za komunalnu naknadu i obrazac prijave podataka za obračun komunalne naknade možete preuzeti ovdje.

OBAVIJEST O OBVEZI PRIJAVE PODATAKA ZA KOMUNALNU NAKNADU

OBRAZAC ZA PRIJAVU KOMUNALNE NAKNADE.

26.10.2016
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content