Menu

Obavijest o održavanju radionice

Dana 14. ožujka 2019. godine u trajanju od 17:00 do 18.00 sati u kino dvorani „Ljubelj“ u Varaždinskim Toplicama, Trg slobode 14, održat će se radionica namijenjena građanima i gospodarskom sektoru u svrhu izrade Izmjene i dopune Strategije razvoja Grada Varaždinske Toplice za razdoblje 2015.-2020.
Cilj provedbe radionice je analizirati postojeće stanje kako bismo ažurirali i doradili postojeću Strategiju. Zadaci radionice su; saznati mišljenje građana o trenutnom stanju gospodarstva, prirodnih resursa, društvenih djelatnosti i ostalih razvojnih područja te saznati mišljenje i prijedloge građana o budućem razvojnom pravcu pojedinog sektora.

Ciljevi Strategije trebali bi usmjeriti razvoj za dobrobit građana; pridonijeti rješavanju problema građana te prepoznati i isplanirati korištenje postojećih potencijala, stoga su na radionicu pozvani svi građani i poduzetnici Varaždinskih Toplica.Vaše sudjelovanje, prijedlozi i potrebe su nam je od velike važnosti, stoga se nadamo da ćete se odazvati ovom Pozivu.

11.03.2019
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content