Menu

Obavijest o potpisivanju ugovora o dodjeli stipendija

Obavještavaju se učenici i studenti kojima je dodijeljena stipendija Grada Varaždinskih Toplica za školsku odnosno akademsku godinu 2016/2017., da će se potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija održati u četvrtak, 8. prosinca 2016. godine s početkom u 12,00 sati u Gradskoj vijećnici, Ulica maršala Tita 4, Varaždinske Toplice.
Sa stipendistima koji su maloljetni, sklapanju ugovora potreban je pristupiti i jedan od roditelja ili skrbnik (uz predočenje odgovarajućeg rješenja nadležnog suda o određivanju skrbnika).
Ujedno se mole stipendisti da u što kraćem roku, a svakako prije potpisivanja ugovora o dodjeli stipendije, u Jedinstveni upravni odjel Grada Varaždinskih Toplica ili putem e-maila (info@varazdinske-toplice.hr) dostave važeći broj IBAN konstrukcije tekućeg ili žiro-računa otvorenog u ime stipendista, a na koji će se vršiti isplata stipendije.
U slučaju spriječenosti, molimo stipendiste da se jave u Jedinstveni upravni odjel Grada.

06.12.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content