Menu

Obavijest PROPUSNICE

Prema Odluci Stožera civilne zaštite Varaždinske županije KLASA: 810-03/17-01/2, URBROJ: 2186/1-02/3-20-83 od 24. ožujka 2020., rok važenja propusnica je od jednog (1) do četrnaest (14) dana. Propusnice s rokom važenja dužim od jednog dana ovlašteni su izdati samo poslovni subjekti (poslodavci i sl.). Gradski i općinski stožeri civilne zaštite izdaju isključivo jednokratne dnevne propusnice u svrhu kupnje hrane i osnovnih potrepština, pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, odnosno iz vitalnih obiteljskih razloga kako je navedeno u točki II.e. Odluke  o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23. ožujka 2020.

Stoga, Stožer civilne zaštite Grada Varaždinskih Toplica propusnicu može izdati isključivo ukoliko je to krajnje nužno, i to jednokratno, za jedan dan!

Za izdavanje propusnica molimo građane isključivo da se obrate na brojeve telefona: 634-350 i 099/548 8166 te putem elektroničke pošte info@varazdinske-toplice.hr i nives.ernoic@varazdinske-toplice.hr

Napominjemo da je za izdavanje propusnica potrebno dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, oib, adresa, datum za koji se traži propusnica, točan razlog putovanja i relacija putovanja.

Za izdavanje propusnica nije potreban osobni dolazak u prostorije JUO Grada Varaždinskih Toplica, napominjemo da izdane propusnice možemo dostaviti na Vaš e-mail.

Građane se upućuje da sve svoje potrebe namire u trgovinama i ljekarnama u mjestu prebivališta, a ukoliko to nije moguće, tada bez propusnice mogu odlaziti u prvu najbližu trgovinu ili ljekarnu na području jedinice lokalne samouprave.

Apeliramo na građane da bez krajnje nužnosti ne izlaze iz svojih domova te iz mjesta svojih prebivališta! Apeliramo na strpljenje građana i prilagodbu danim okolnostima.

Budimo pametni, strpljivi i odgovorni za sebe i svoje bliske, ostanimo kod kuće!!!!

Stožer civilne zaštite Grada Varaždinskih Toplica

24.03.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content