Menu

Obuka vozača bicikla u topličkoj školi

U našoj se školi i ove školske godine provodi program Obuka vozača bicikla.

Učitelj tehničke kulture Stanko Medvedec već dugi niz godina učenike petih razreda osposobljava za samostalno upravljenje biciklom u prometu.

Od ove školske godine ta je obuka ponešto drugačija zato što učitelj Medvedec provodi teorijski i praktični dio, a provjeru osposobljenosti (testiranje) provode djelatnici MUP-a i HAK-a.

U program je uključeno 22 učenika petih razreda i 26 učenika šestih razreda koji su dosad odradili veći dio, kako teorijskog tako i praktičnog dijela, obuke.

Uz vježbanje kod kuće i još nekoliko sati u školi, učenici će u svibnju 2018. biti spremni  pristupiti  testiranju, a nakon toga će uspješnim učenicima  MUP i HAK izdati potvrde (vozačke dozvole) za samostalno upravljanje biciklom.

Treba još napomenuti da će se u program u ožujku uključiti i učenici četvrtih razreda kako bi i oni mogli pristupiti testiranju u navedeno vrijeme.

Također, ovim putem treba spomenuti da je poligon za praktični dio obuke uz malu pomoć učitelja Stanka izradio gospodin Miro Vuković, domar naše škole.

Zahvaljujemo članovima Školske prometne jedinice, roditeljima, djelatnicima škole, policiji i svima ostalima koji doprinose većoj sigurnosti u prometu,  prije svega naše djece.

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
26.10.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content