Menu

Odazovite se drugoj besplatnoj edukaciji u Varaždinskim Toplicama i doznajte kako ne odustati od ostvarenja svojih ciljeva

Nakon prve vrlo uspješne edukacije za građane, Grad Varaždinske Toplice u suradnji s edukacijskom platformom Valoreschool organizira i drugu besplatnu edukaciju na kojoj svi zainteresirani građani imaju priliku saznati kako ne odustati od svojih ciljeva i kako ih ostvariti.

Besplatne edukacije rezultat su suradnje na zajedničkom projektu u obrazovnom sektoru između Grada i edukacijske platforme Valoreschool s ciljem da građane educiraju o važnim temama današnjice poput kvalitetnog upravljanja financijama i uspješnom ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Tako će u utorak s početkom u 17 sati u holu Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića Varaždinske Toplice biti održana druga besplatna edukacija za sve građane na kojoj će naučiti kako ne odustati i kako ostvariti svoje ciljeve.

Naime, 2023. godina proglašena je godinom ulaganja u znanja, godinom edukacija, kao i godinom usvajanja novih vještina i informacija kako bi se građani mogli što uspješnije nositi s intenzivnim promjenama u svijetu, a posebno u poslovnoj sferi i sferi upravljanja novcem. Upravo to prepoznao je i Grad Varaždinske Toplice koji na ove izazove nastoji odgovoriti besplatnim edukacijama za svoje građane.

Kako objašnjavaju organizatori, ljudi se sve više suočavaju s neizvjesnošću, krizom, strahom i nelagodom, a kako bi se osjećali sigurno, potrebno je imati ciljeve, pravac i čvrsto tlo pod nogama.

-Prvi korak je snažno definirati ciljeve koje želimo ostvariti u životu, a onda usmjeriti svoje djelovanje u pravcu njihovih ostvarenja. Jer čovjek bez ciljeva je kao kapetan bez broda, a čovjek bez ostvarenih ciljeva je kao brod bez luke u kojoj treba biti usidren – poručuju organizatori i pozivaju sve zainteresirane građane da se odazovu drugoj besplatnoj edukaciji u Varaždinskim Toplicama na kojoj će im stručnjaci približiti rješenja za izazove današnjice kako bi svoje ciljeve bez obzira na probleme i ostvarili.

Samo neke od tema edukacije bit će motivacija i psihološki aspekt ostvarivanja ciljeva, alati i sredstva za jačanje volje i discipline u njihovom ostvarenju, praktični primjeri i izračuni za ostvarenje svojih financijskih ciljeva te mogućnosti na tržištu.

-Jer znanje je jedino bogatstvo koje se povećava dijeljenjem – dodaju organizatori.

Prijave su moguće putem e-mail adrese: info@valores.hr

21.04.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content