Menu

Oslobađanje od plaćanja komunalne naknade i naknade za uređenje voda za poslovni prostor

Obavijest o oslobađanju od obveze plaćanja komunalne naknade te o podmirenju obveze naknade za uređenje voda za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti zbog posebnih okolnosti epidemije bolesti COVID-19

Gradsko vijeće Varaždinskih Toplica na svojoj sjednici održanoj 22. veljače 2021. godine donijelo je Odluku oslobađanju od obveze plaćanja komunalne naknade i podmirenjem naknade za uređenje voda za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti zbog posebnih okolnosti epidemije bolesti COVID-19 uzrokovanje koronavirusom SARS-CoV-2, koja je objavljena u „Službenom vjesniku Varaždinske županije“ broj 10/21. (dalje u tekstu: Odluka).

Na temelju ove Odluke, obveznici plaćanja komunalne naknade kojima je odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Varaždinske županije obustavljen rad, oslobađaju se od obveze plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor u kojem obavljaju svoju djelatnost i građevinsko zemljište koje služi obavljanju iste poslovne djelatnosti za prvo tromjesečje 2021. godine (odnosno za razdoblje mjeseca siječnja, veljače i ožujka 2021.).

Istom Odlukom propisano je i da će Grad Varaždinske Toplice podmiriti naknadu za uređenje voda za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti za prvo tromjesečje 2021. godine (odnosno za razdoblje mjeseca siječnja, veljače i ožujka 2021.) za obveznike pod istim uvjetima kao što je propisano za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade.

Oslobođenje od obveze plaćanja komunalne naknade te podmirenje naknade za uređenje voda provodi se na temelju zahtjeva obveznika.
Za ostvarenje prava oslobađanja plaćanja komunalne naknade i podmirenje naknade za uređenje voda potrebno je podnijeti popunjene zahtjeve (koji se mogu preuzeti na našoj internetskoj stranici), a rok za podnošenje zahtjeva je 15. ožujka 2021. godine.

Zahtjevi se podnose putem elektroničke pošte na e-mail adresu: info@varazdinske-toplice.hr, a samo iznimno slanjem redovnom poštom na adresu: Grad Varaždinske Toplice, Ulica dr. Franje
Tuđmana 4, 42223 Varaždinske Toplice.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju na broj telefona 634-350.

Grad Varaždinske Toplice

 

Zahtjev za oslobađanje od obveze plaćanja komunalne naknade i podmirenje naknade za uređenje voda

Odluka o oslobođenju od obveze plaćanja komunalne naknade i podmirenjem naknade za uređenje voda za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi za obavljanje poslovne djelatnosti zbog posebnih okolnosti epidemije bolesti COVID-19 uzrokovanje koronavirusom SARS-CoV-2

24.02.2021
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content