Menu

Osmaši razgovarali o odgovornom spolnom ponašanju

U okviru provođenja Zdravstvenog odgoja i Preventivnog školskog programa učenicima osmog razreda je na satu razrednog odjela viša medicinska sestra Tamara Zadravec održala predavanje na temu Odgovorno spolno ponašanje.

Mediji su danas puni tema o spolnosti,ali prave su informacije često nedostatne, osobni razgovor o spolnosti još je uvijek društveni tabu, stoga se svake godine za osmaše topličke škole organizira ovakvo predavanje.

Učenici su kroz otvoren razgovor primjeren uzrastu, jednostavnim rječnikom i prezentaciju mogli saznati o svim važnim temama u vezi sa spolnosti. Viša medicinska sestra Tamara Zadravec je nastojala odgovarati na učenička pitanja na jednostavan način prikladan njihovom kognitivnom i emocionalnom razvoju. Pružila im je nužne informacije kako bi se izbjegla prerana spolna aktivnost i spolne bolesti.

Iako razgovarati o spolnosti s mladima nije uvijek jednostavno i ugodno od izuzetne je važnosti, stoga ovim putem još jednom zahvaljujemo Tamari Zadravec na suradnji.

1 — 2
2 — 2
14.04.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content