Menu

Osmaši topličke škole sudjelovali su u radionici Srednje škole „Arboretum Opeka“

U sklopu projekta Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi „Arboretum Opeka“ učenici osmih razreda OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića, Varaždinske Toplice posjetili su, u pratnji svojih učitelja, Srednju školu „Arboretum Opeka“ gdje je za njih održano predavanje i radionica o biovrtlarenju.

Učenici su slušali predavanje o biovrtlarenju, a zatim su se sami okušali u sijanju i sadnji povrća te začinskoga bilja u plastenicima škole.
Osim što su učenici stjecali teorijske i praktične vještine u (pod)sketoru poljoprivrede, dobili su i Knjižicu strukovnih zanimanja kako bi mogli bolje upoznati mogućnosti koje nudi škola.

Ova je radionica zasigurno potaknula osmaše da razmisle o pozitivnim stranama strukovnih zanimanja, a vještine koje su stekli bit će im korisne i u svakodnevnom životu.

Ovaj hvalevrijedan projekt sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Tekst: Sanja Habek

 

1 — 6
2 — 6
3 — 6
4 — 6
5 — 6
6 — 6
21.12.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content