Menu

Otvorena prva samoposlužna autopraonica

Gradonačelnica Ratković: Svaka nova investicija je dobrodošla!

Petak u Varaždinskim Toplicama bio je posebno svečan dan. Naime, u gradu je otvorena prva samoposlužna autopraonica, a otvorenju je prisustvovala i gradonačelnica Dragica Ratković.

Riječ je o privatnoj investiciji varaždinskog poduzetnika Mladena Novačića, vlasnika tvrtke Tehnika – M d.o.o. koji je svečano otvorivši prvu samoposlužnu autopraonicu u Varaždinskim Toplicama, zahvalio gradonačelnici Ratković na potpori i podršci u realizaciji ovog projekta.

Gradonačelnica Ratković je prilikom otvorenja istaknula kako je svaka investicija dobrodošla u Varaždinske Toplice te kako Grad uvijek podupire dobre ideje koje su na korist građana.

– Podupiremo svaki dobar projekt i ideju kojima je cilj poboljšanje kvalitete života naših sugrađana. Veoma sam sretna zbog otvorenja prve samoposlužne autopraonice, vjerujem da je ona itekako bila potrebna našem gradu i da će se često koristiti – rekla je gradonačelnica.

Naglasivši kako nisu potrebne nikakve zahvale Gradu, čestitala je investitoru na otvorenju i zahvalila mu na trudu.

– Mi smo ovdje da služimo građanima koji su nas upravo zato i izabrali. I dalje ćemo podržavati svaku investiciju čija svrha je poboljšanje kvalitete života, podizanje standarda i boljitak naših građana – zaključila je gradonačelnica Ratković.

1 — 10
2 — 10
3 — 10
4 — 10
5 — 10
6 — 10
7 — 10
8 — 10
9 — 10
10 — 10
11.09.2021
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content