Menu

Paketi humanitarne pomoći za potrebite

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof povodom obilježavanja Tjedna solidarnosti (8.-15. prosinca) već tradicionalno dijelilo je pakete humanitarne pomoći za osobe u socijalnoj potrebi.

Paketi su sastavljeni od osnovnih prehrambenih namirnica, osobne higijene i socijalne kuharice „Okusi tradicije“ nastale u sklopu FEAD projekta „Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“, a primile su ih osobe u socijalnoj potrebi s područja gradova Novi Marof i Varaždinske Toplice te općina Ljubešćica, Breznički Hum, Breznica i Visoko ( obitelji s više djece, jednoroditeljske obitelji, samohrani roditelji, osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom).

Financijska sredstva za kupnju paketa osigurana su iz donacija građana u jesenskoj akciji “Solidarnost na djelu 2017“.

Podijeljeno je ukupno 108 paketa humanitarne pomoći  (1.482,41 kg) u  vrijednosti 9.610,44 kuna.

U pripremi i realizaciji podjele paketa sudjelovali su zaposlenici,  članovi i volonteri GDCK Novi Marof  uz podršku zaposlenika jedinica lokalne samouprave i Centra za socijalnu skrb Novi Marof.

Zahvaljujemo svima koji su svojim  doprinosom pridonijeli realizaciji ove humanitarne aktivnosti.

21.12.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content