Menu

Petar Križanić predstavljao topličku školu na 26. državnom Natjecanju iz geografije

Nakon ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz matematike Petar Križanić, učenik 5. b razreda naše škole, sudjelovao je i na 26. državnom Natjecanju iz geografije.
Natjecanje je započelo 8. svibnja svečanim otvaranjem u hotelu Medena u Segetu Donjem gdje su učenici i njihovi mentori bili smješteni. Drugi dan natjecanja, onaj najvažniji, održao se u prostorima OŠ Majstora Radovana,Trogir. Osim pisanog dijela testa, učenici su rješavali i praktične zadatke. Posljednjeg dana natjecanja, 10. svibnja, uslijedilo je proglašenje, a Petar je osvojio izvrsno 10. mjesto. Za sudjelovanje i postignuti rezultat Petar i njegov mentor profesor Igor Derdić dobili su priznanja i zahvalnice Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskog geografskog društva.
U pratnji Petra bio je profesor povijesti i geografije Drago Ilić koji je ujedno obavljao i poslove turističkog vođenja natjecatelja.
Još jednom čestitamo Petru i profesoru Igoru te im želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu!

Tekst: Sanja Habek (Novinarska skupina)

1 — 3
2 — 3
3 — 3
15.05.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content