Menu

Plodine otvorile svoja vrata u Varaždinskim Toplicama

S velikim uspjehom započeo je rad trgovačkog lanca Plodine d.d., u srijedu 12. srpnja 2023. godine, u Gradu Varaždinske Toplice.

Plodine d.d. je renomirana hrvatska maloprodajna trgovina koja je u Varaždinskim Toplicama otvorila svoju 121. trgovinu ukupno u Republici Hrvatskoj.

Otvorenje trgovine Plodine u Gradu Varaždinske Toplice izazvalo je zadovoljstvo gradonačelnice Dragice Ratković, koja ističe veliku potrebu za takvom trgovinom.

-Ovo je još jedan važan i veliki dan za nas. Imamo mnogo posjetitelja, što dokazuje da je ovo bila itekako potreba. Zahvaljujem investitorima koji su prepoznali našu lokaciju i shvatili koliko nam je ovakav supermarket potreban. Izgleda prekrasno i ponosni smo na to. Težimo biti perjanica kontinentalnog turizma, a ovo je dio tog plana – izjavila je gradonačelnica.

Predsjednica Gradskog vijeća Ljubica Nofta također je izrazila oduševljenje otvaranjem novog trgovačkog lanca u Varaždinskim Toplicama.

-Iznimno smo sretni zbog dolaska ovog velikog i kvalitetnog trgovačkog lanca, koji će unaprijediti kvalitetu života naših građana u ovom području – izjavila je Nofta.

Luka Ćurković, član uprave Plodina, zahvalio je Gradu Varaždinske Toplice i gradonačelnici te svima koji su sudjelovali u ovom zajedničkom projektu.

-Ovaj projekt će, kako je gradonačelnica spomenula, pridonijeti cilju da Varaždinske Toplice postanu perjanica kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Nadamo se da će ova trgovina pomoći Varaždinskim Toplicama da brzo dostignu taj cilj. Nudimo pravi supermarket s raznolikim odjelima i nadamo se da će stanovnici Varaždinskih Toplica i okolice biti izuzetno zadovoljni i sretni – izjavio je Ćurković.

Prigodom otvorenja, organiziran je besplatan roštilj i piće, osigurane su promotivne cijene tijekom cijelog dana, kolo sreće sa sigurnim dobitkom te vrijedne nagrade i odlični popusti. Napomenimo i kako Plodine u Varaždinskim Toplicama zapošljavaju 40 radnika.

1 — 16
2 — 16
3 — 16
4 — 16
5 — 16
6 — 16
7 — 16
8 — 16
9 — 16
10 — 16
11 — 16
12 — 16
13 — 16
14 — 16
15 — 16
16 — 16
13.07.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content