Menu

Podijeljeni uskršnji paketi humanitarne pomoći za potrebite

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof  uoči Uskrsa organiziralo je podjelu paketa humanitarne pomoći za osobe u socijalnoj potrebi.

Paketi su sastavljeni od osnovnih prehrambenih namirnica i paketa za  osobnu higijenu, a primile  su ih osobe u socijalnoj potrebi s područja gradova Novi Marof i Varaždinske Toplice te općina Ljubešćica, Breznički Hum, Breznica i Visoko ( obitelji s više djece, jednoroditeljske obitelji, samohrani roditelji, osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom).

Podijeljeno je ukupno 122 prehrambena paketa humanitarne pomoći  (1.418,94kg) i 249 paketa za osobnu higijenu kuna u vrijednosti 11.506,05 kuna. Financijska sredstva za kupnju paketa osigurana su iz vlastitih sredstava.

U podjeli paketa  sudjelovali su zaposlenici i  volonteri GDCK Novi Marof  uz podršku zaposlenika jedinica lokalne samouprave.

Zahvaljujemo svima koji su svojim  doprinosom pridonijeli realizaciji ove humanitarne aktivnosti.

1 — 2
2 — 2
03.04.2018
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content