Menu

Polaganje vijenaca povodom dana Svih svetih

U povodu blagdana Svih svetih gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić i njen zamjenik Nedeljko Mihalić, zajedno s predstavnicima topličkih braniteljskih udruga, položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu u Varaždinskim Toplicama te kod spomen obilježja poginulim braniteljima župe Sveta tri kralja u Svibovcu. Na taj su se način dužnim poštovanjem prisjetili svih onih koji su u Domovinskom ratu dali svoje živote za obranu Hrvatske.

U pratnji gradonačelnice i zamjenika bili su i gradski vijećnici i vijećnice Petar Ratković, Damir Mihalić, Stanko Medvedec, Dragica Ratković i Dragan Dašić, kao i predstavnici topličkih političkih stranaka, udruga i javnih ustanova.

Osim kod spomenika braniteljima vijenci su položeni i zapaljene su svijeće na tri mjesna groblja, onom u Varaždinskim Toplicama te u Svibovcu i u Rukljevini

1 — 4
2 — 4
3 — 4
4 — 4
02.11.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content