Menu

Položeni vijenci i zapaljene svijeće povodom Dana državnosti

Prigodnom svečanošću u Varaždinskim Toplicama obilježen je Dan državnosti. Program je započeo u 7.30 sati svečanom misom u župnoj crkvi sv. Martina biskupa. Nakon jutarnje mise koju je predvodio župnik Stjepan Mostečak, kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu „Bijela golubica“, položeni su vijenci i zapaljene su svijeće.

Izaslanstvo Grada Varaždinskih Toplica predvodili su predsjednik Gradskoga vijeća Franjo Prstec i dogradonačelnik Ivica Čičak.

– Moramo se uvijek sjećati svih onih koji su dali svoje živote da bismo mogli živjeti u samostalnoj i suverenoj državi. Svi oni poklonili su nam svoju budućnost, da bismo mi ostali mogli nastaviti graditi svoju u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj – istaknuo je Prstec.

Nakon programa u Varaždinskim Toplicama, okupljeni su se zaputili u Svibovec, gdje su također kod spomenika hrvatskim braniteljima položeni vijenci i zapaljene svijeće.

1 — 11
2 — 11
3 — 11
4 — 11
5 — 11
6 — 11
7 — 11
8 — 11
9 — 11
10 — 11
11 — 11
28.06.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content