Menu

Posjet kapelici Svetog Duha i izložbi fotografija našeg Grada

Povodom 250. obljetnice kapelice Svetog Duha i otvorenja izložbe fotografija Varaždinskih Toplica oko kapelice, 2.b je sa svojom učiteljicom Mirnom Veraja posjetio kapelicu i razgledao izložbu.

Ovog posjeta ne bi bilo da nam u pomoć nije priskočio naš toplički fotograf Damir Mrvčić, koji je ujedno i jedan od autora izloženih fotografija. Kod kapelice su nas dočekali gospodin Darko Šestak koji je primjereno dobi učenika ispričao sve o povijesti kapelice i načinu na koji je ista obnovljena. Dočekala nas je i prof. Silvija Novak koja je zajedno s Damirom Mrvčićem autorica fotografija izloženih oko kapelice. Učenici su s velikim zanimanjem razgledali izložbu fotografija koje prikazuju naše Varaždinske Toplice kroz godišnja doba.

Kako bi posjet bio zanimljiviji, naš fotograf Damir je učenicima 2.b razreda ustupio svoj profesionalni fotoaparat te je svatko od njih “okinuo” fotografiju prema želji. Učenici su bili oduševljeni idejom, kao i učiteljica.

Zahvaljujemo gospodinu Darku Šestaku na stručnom vodstvu te fotografu Damiru Mrvčiću i prof. Silviji Novak na ispričanim pričama i toploj dobrodošli!

Tekst: Mirna Veraja

Fotografije: Damir Mrvčić i učenici 2.b razreda

1 — 13
2 — 13
3 — 13
4 — 13
5 — 13
6 — 13
7 — 13
8 — 13
9 — 13
10 — 13
11 — 13
12 — 13
13 — 13
31.05.2024
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content