Menu

Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti

Dana 21. veljače 2018. godine u 12:00 sati održat će se predstavljanje Natječaja za provedbu 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ u organizaciji Međunarodne agencije za razvoj d.o.o. Natječaj je namijenjen poljoprivrednim gospodarstvima upisanim u upisnik poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ima, obrtima, pravnim osobama), a svrha natječaja je stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnog područja. Visina potpore po korisniku iznosi 375.575,00 kuna. Pored ove teme na predavanju će biti govora i o korištenju novog promotivnog weba portala Visit Village.

Pozivaju se svi zainteresirani da se odazovu predstavljanju Natječaja koje će se održati u kino dvorani „Ljubelj“, Trg Slobode 14, Varaždinske Toplice.

Ulaz je besplatan.

16.02.2018
Grad Varaždinske Toplice

Ostale Novosti

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content