Menu

Poziv na akciju dobrovoljnog davanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin organizira akciju dobrovoljnog davanja krvi u Varaždinskim Toplicama.

Akcija će se održati 08. rujna 2020. (utorak), od 8,00 – 12,00 sati u prostoru Vatrogasnog doma u Varaždinskim Toplicama.

 

Akcija se provodi u suradnji s odjelom za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin uz poštivanje najviših higijenskih standarda i epidemioloških mjera sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od koji su najvažnije:
– održavanje socijalne distance : osobni razmak između darivatelja od 1 do 2 metra te izbjegavanje rukovanja
– osiguran punkt za dezinfekciju
– ograničavanje broja darivatelja koji su istovremeno u jednom prostoru ( 4 darivatelja u prostoru za punkciju/darivanje).

Apeliramo na sve darivatelje da na akciju dođu sa zaštitnim maskama.

Svakodnevno stanje zaliha krvi možete pratiti na službenim stranicama OB Varaždin.

https://obv.hr/

 

Pozivamo sve dobrovoljne darivatelje krvi i one koji to žele postati (18-65 godina) da se odazovu na akciju DDK (ponijeti osobnu iskaznicu i knjižicu DDK!!!).

Prije davanja krvi preporučujemo popiti dovoljno vode i pojesti lagani obrok.

Napominjemo kako će se akcija dobrovoljnog davanja krvi fotografirati.

 

Budite darivatelj krvi!
Pokažite plemenitost i otkrijte najbolji dio sebe!
Darujte krv!

 

Informacije vezano za akcije dobrovoljnog davanja krvi možete saznati u GDCK Novi Marof na adresi Kralja Tomislava 16, pozivom na broj 042 611 401 ili na našoj Facebook stranici (Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof).

02.09.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content