Menu

Poziv za sudjelovanje na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2016

U želji da nastavimo unaprjeđivati i poticati investicijsko okruženje u Republici Hrvatskoj i regiji pozivamo Vas da budete sudionikom petog Rexpo 2016 sajma koji je postao mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz tridesetak zemalja. Na oko 2500 m² izlagačkog prostora predstavljaju se brojne inozemne i domaće tvrtke, gradovi i općine sa svojim aktualnim projektima, dok je na Rexpo Forumu kroz stotinjak panel diskusija i okruglih stolova stručnu raspravu provelo više od 400 stručnjaka iz različitih područja.

I ove će godine sajam okupiti vodeće sudionike iz Hrvatske i regije – investitore, developere, izvođače, projektante, arhitekte, inženjere, konzultante, agente, odvjetnike, banke, investicijske fondove, zakupce, hotelijere i korisnike komercijalnih prostora, stručnjake, medije te sve ostale zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Svake godine sajam Rexpo podržavaju brojne institucije iz Hrvatske i regije: ministarstva, veleposlanstva, gospodarske komore, banke i financijske institucije, gradovi, udruge poslodavaca, komore arhitekata i inženjera građevinarstva, a surađujemo i s etabliranim sličnim sajmovima u inozemstvu poput Expo Real München i MIPIM Cannes.

Voljeli bi upravo Vas vidjeti na ovogodišnjem izdanju Rexpo sajma na kojem bi imali priliku zajedno s partnerima, tvrtkama i investitorima prezentirati najznačajnije investicijske projekte Vašega grada.

S obzirom na medijsku pažnju koju Rexpo sajam privlači već godinama te marketinšku i komercijalnu vrijednost vjerujemo da ćete prepoznati interes i postati ključnim dionikom ovog važnog događaja.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju.

19.09.2016
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content