Menu

Predsjednik Marko Sopić: „Odradili smo odličnu sezonu, a već sljedeće povisujemo ljestvicu naših ambicija“

Iza nogometaša Poleta iz Tuhovca još je jedna vrlo uspješna sezona. U prvenstvu Prve županijske nogometne lige, nakon 26 odigranih kola, Tuhovčani su zauzeli izvrsno 4. mjesto. S 46 osvojenih bodova smjestili su se odmah iza ove godine neprikosnovene Ivančice te Vinice i Zelengaja.

– Moramo biti zadovoljni konačnim plasmanom s obzirom da smo tijekom cijele sezone imali velikih pehova s ozljedama igrača. U takvoj situaciji teško je uhvatiti dobar ritam, koji kontinuirano donosi kvalitetan rezultat. Unatoč tome, još smo jednom odradili odličnu sezonu na zadovoljstvo navijača i svih ljudi u klubu. Cilj uoči sezone ionako je bio plasman među pet najboljih momčadi lige – zadovoljan je Marko Sopić, predsjednik NK Poleta iz Tuhovca.

Ovakav rezultat Poleta ne treba čuditi, s obzirom da se u Tuhovcu posljednjih godina kontinuirano radi na podizanju kvalitete u svim segmentima funkcioniranja kluba.

– U četiri sezone stigli smo od najnižeg ranga županijskog natjecanja do stabilnog kluba s realnim ambicijama u prvenstvu 1. ŽNL. Prošle sezone završili smo na trećem mjestu, ove godine na četvrtom. To je dokaz da se u Tuhovcu radi kvalitetno, s jasno postavljenim ciljevima i velikim ambicijama koje donose rezultat. Mi smo mali klub, iz maloga mjesta, ali to nas ne sprječava da se s mnogo većim sredinama borimo za titulu prvaka. Ove sezone možemo se pohvaliti i s najboljim strijelcem lige iz naših redova. Naime, Denis Bartolec je čak 31 puta pogađao suparničke mreže  – dodaje predsjednik Sopić.

Na tom četverogodišnjem putu vodio ih je trener Vjekoslav Vitez, kojem je nedjeljna utakmica protiv varaždinske Slobode ŠN bila ujedno posljednja na trenerskoj klupi tuhovečke momčadi. Nakon četiri godine Polet kreće u potragu za novim šefom struke.

– Trener Vitez odradio je sjajan posao na našoj klupi. Pomogao nam je da postanemo stabilni županijski prvoligaš. Zahvaljujemo mu na svemu što je učinio za nas. Ja kao predsjednik i svi članovi Uprave trudili smo se s organizacijske i logističke strane pratiti njegove ambicije. Normalno je da nakon određenog vremena dođe do zasićenja. Igrači i treneri uvijek se mijenjaju da bi se u momčad unijela svježina i nove ideje. Vjerujem da će i trener Vitez i Polet nastaviti nizati sjajne rezultate – poručuje Sopić.

A ambicija u Poletu zasigurno ne nedostaje.

– Ne posustajemo! Uz određena igračka pojačanja sljedeće sezone možemo napasti i prvo mjesto. Bitno je da zadržimo sklad i povezanost kao i do sada. Uz pomoć navijača, simpatizera, sponzora i članova Uprave baš sve je moguće. Svima veliko hvala, kao i gradonačelnici Dragici Ratković i Zajednici sportskih udruga Grada Varaždinskih Toplica, koji nas redovito prate u svim našim aktivnostima – zaključio je predsjednik Poleta, Marko Sopić.

A iako je spušten zastor na još jednu natjecateljsku sezonu, to ne znači da prestaju aktivnosti u klubu. Polet već tradicionalno za sve stanovnike Varaždinskih Toplica i njegovih naselja organizira različite programe. I ove godine tijekom srpnja na nogometnom igralištu Poleta, održat će se malonogometni turnir i otvorene seoske igre.

1 — 19
2 — 19
3 — 19
4 — 19
5 — 19
6 — 19
7 — 19
8 — 19
9 — 19
10 — 19
11 — 19
12 — 19
13 — 19
14 — 19
15 — 19
16 — 19
17 — 19
18 — 19
19 — 19
10.06.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content