Menu

Predstavljanje Programa Konkurentnost turističkog gospodarstva 2017.

Poštovani,

Ovim Vas putem želimo pozvati na predstavljanje Programa Konkurentnost turističkog gospodarstva 2017., koje će se održati u ponedjeljak, 20.03.2017. s početkom u 17 sati, u prostorijama kino dvorane Ljubelj Varaždinske Toplice, Trg slobode 14.

Predstavljanje će održati stručnjaci iz Međunarodne agencije za razvoj d.o.o. koji će zainteresiranima prezentirati osnovne informacije o Programu, predmet i ciljeve Programa, mjere Programa u 2017. godini te objasniti detalje vezano uz podnošenje prijava. Predviđeno vrijeme trajanja prezentacije je 45 minuta.

Program Konkurentnost turističkog gospodarstva 2017. namijenjen je subjektima malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), OPG-ovima (obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge) te fizičkim osobama (privatnim iznajmljivačima) koji putem Programa mogu ostvariti potporu u iznosu do 350.000,00 kuna, a sufinanciranje projekata će iznositi 60% ili 100%, ovisno o vrsti i visini ulaganja.

Predmet Programa je dodjela bespovratnih sredstava za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva kroz potporu ulaganjima u povećanje kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata, razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda u destinaciji, internacionalizaciju poslovanja, održivi razvoj, diversifikaciju ponude, korištenje novih tehnologija i druge aktivnosti u cilju produljenja sezone, očuvanja radnih mjesta, novog zapošljavanja, rasta i razvoja turističkog gospodarstva.

S poštovanjem,

Međunarodna agencija za razvoj d.o.o.

13.03.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content